Instagram

Wednesday, November 01, 2006

planning for open house & house warming

hajat di hati mmg la teringin nk buat open house utk raya ni.. tp memandangkan bajet aku yg kian meruncing.. nmpk gaya nya aku terpaksa pospone.. aku plan nk buat dlm bulan 12.. that time bulan raya pun dh habis... tp xper la.. selain dr alasan bajet.. aku pikir gk.. kalo dlm bulan raya ni.. ramai yg buat open house.. every week mesti ada jemputan punya... so, kalo aku wat.. nnt x ramai plak yg dpt dtg umah aku.. penat je aku msk nnt... so, stick to my plan.. aku buat after bulan raya.. insyaAllah on december... aku pun dh tanya hubby.. dia setuju gk ngan cadangan aku tu.. lgpun sempat la lagi aku nk hias2 umah sket... nk gantung2 apa yg patut... ye la.. umah pun kosong lg.. xde hiasan apa2.. malu plak bila org dtg nnt..

lg satu.. hari ni seharian kepala otak aku dok pikir.. bila aku nk wat house warming nnt.. apa yg aku nk masak... nk masak sendiri ker.. nk tempah ker.. x tau lg.. mcm2 menu yg bermain2 dlm otak aku ni... mcm nk msk semua benda.. mmm.. apa2 pun tunggu next month yer.. insyaAllah... kalo ada rezeki.. aku wat jgk.. ye la.. dh duduk umah baru hampir sethn.. xde wat house warming lg... ramai la yg dok tanya2... biasa la.. bajet kitorg yg nk kuarkan... kena la plan btul2...

No comments: