Instagram

Friday, January 28, 2005

mood baik ni..

hari ni aku sampai ofis awal..mmg dah 2,3 hari aku asyik tensen jer..sbb jln asyik jem jer...penat btul aku..padahal sepatutnyer 15 minit jer aku dah bleh sampai dpn ofis... sekali hari rabu lps...aku ambik masa 1 jam utk sampai ofis...geram btul..naper la byk sgt kereta yg berduyun2 kt jln...kuar tol jer...mesti jem..nak lalu jln lama pun..mmg jem gak..sbb kena lalu dpn sekolah..of coz ler jem giler kt situ..lgpun jln kecik..aku pun dah xder alternatif lain lg nak lalu mana..melainkan kena la berkorban bgn awal & kuar b4 pukul 8 dr umah...hari ni..aku ambik masa 20 minit utk sampai ofis..sbb nyer kuar jer dr tol damansara baru jer nak stat jem...so, aku masih sempat cilok2 lg la...

tp yg suey nyer..pg2 lg dah kena tegor ngan 'gagak hitam' sbb aku nak kuar mkn ngan ofismate aku ramai2...padahal masa tu baru kol 8.30 pg...mmg masa yg sepatutnyer utk kitorg kuar mkn...ntah apa2 ntah..buat tu salah..buat ni salah..tu yg aku bengang tu..

ok la..nak sambung wat kejer plak..chiow..

Thursday, January 27, 2005

rindu nyer...

dah lama aku x blogging kt sini...sori la yer...aku bz sket...bz carik keja..hehheehh...
ari ni dah 27hb Jan...dah lepas la besday aku...ada gak ler member2 rapat aku yg lupa besday aku...bengang btul..tp xper...janji my hubby x lupa...hubby hadiahkan aku seutas rantai kaki emas...ee..best nyer...pandai jer hubby pilih hadiah utk aku tahun ni... I'm very appreciate it...sayang sgt kt hubby..

next month besday hubby plak..pening kepala plak dok pikir nak beli kan ape utk hubby.. any idea???

Monday, January 03, 2005

naper cam xde mood jer ni...

xtau la naper sejak akhir2 ni cam boring jer dtg kejer...boring..malas..sumer ada.. ari ni nak kata ngantuk..xde la sgt..biasa jer la..cuma boring jer yg bertakhta di kepala otak aku skrg ni...

kalo korg nak tgk gambar2 digicam aku yg baru jer aku upload masuk ker link gambar kt sebelah tu.. pepandai ler korg carik yer..susah benar aku nak upload gambar..asyik ada error jer line internet ni..lembab plak tu...eee...tension aku dibuat nyer...

pg td aku dok engage ngan mak aku...pas tu kan..mak aku ada bg 1 nasihat yg x penah aku terpikir sejak kejadian tsunami ni...mak aku pesan..buat masa skrg ni..jgn mkn ikan @ makanan laut...sbb takut keracunan @ terkena jangkitan virus..sbb byk mayat2 yg blum ditemui di laut sana...dan yg dah reput...lgpun mmg dah ada berita psl virus yg tersebar dr mknan laut skrg ni..bahaya gak tu..so, better korg semua pun berhati2 jugak la.. mujur gak mak aku bgtau..kalo x aku pun x terpikir psl tu...

so, ok la..aku nak sambung meng explore khazanah2 kt internet ni..kot2 la ada yg boleh menghilangkan boring aku...chiow..