Instagram

Saturday, August 20, 2005

miss something....

hi all...
dah lama aku x update blog aku ni....segala mcm benda aku x update....sejak dah x keja kt ofis ni.. mmg jarang2 sekali aku online internet...sbb tu la photo blog pun dah lama x update...blog aku ni pun dah lama sgt x update...aku online pun kadang2 jer...bila ada benda penting @ nk kena cari bahan utk mengajar..baru la online internet...tu pun...time ikut hubby pegi ofis dia.. x pun online kt CC jer...ape nk wat...kt umah xde internet line la...phone line pun x pasang...plan nye nk tunggu masuk rumah baru...baru ler nk pasang...skrg dok menyewa...biar la dulu...
insyaallah..bulan dpn baru dpt kunci rumah baru...hope b4 puasa dpt pindah umah baru la...
ok lah...aku pun x leh lama2 di sini....ada keje lg nk wat ni...biasa la...skrg ni dah jd freelance trainer...kena menambah ilmu di dada...so, bila ada kelas nnt...bleh terus ngajar...prepare awal2..
ok yaaa...chow chin chow....

No comments: