Instagram

Thursday, October 20, 2005

kerja baru

dah lama x masuk blog aku ni.....windu nyerrrr........
aku skrg dah mula kerja baru...baru masuk minggu ke 2.....kat Technology Park Malaysia, Bukit Jalil.........jauh giler dr umah.. tp ape nk buat...dah rezeki aku kat sini....terima jer la...dari dok umah xde gaji...baik keja... yg penatnya skrg ni...aku xde transport sendiri nk datang keja....sbb nya keta aku masuk wokshop....aku eksiden...2 hari b4 aku stat keja baru ni....so, pegi balik...husband aku la yg antar & jemput...kesian hubby....kekdg naik motor...kekdg naik keta bapak mertua aku....xtau la bila nk siap keta aku tu...td hubby pegi tgk kt wokshop...mekanik tu suruh hubby aku call diorg rabu dpn...aku ingat minggu ni bleh siap....uwaaa...sedih nya...lg sedih bila tgk keta aku yg dah kemek.....
ok la...that's all for today...ni pun sbb dok tunggu hubby pick up...keja pun dah siap...bleh la blogging jap..ok...see u sooooooooonnnnnnn..

No comments: