Instagram

Thursday, December 20, 2007

Selamat Hari Raya AidilAdha

for the 1st time... tahun ni me & hubby beraya kt our own house.. kat Kota Damansara.. mujur la hari raya haji jer.. kalo hari raya puasa.. sure sayu jer.. sob..sob..

our aktiviti for malam raya.. we all go for a food shopping at Giant Kelana Jaya.. heheheh.. sajer nk membuang masa.. dgr gk la sayup takbir raya yg dipasang di Giant tu.. aku ok jer.. laki aku lak wat sedih2 pulak.. aper la.. sib baik ler aku kuat semangat..

pas kuar dr Giant.. ktorg g mkn kt area gerai2 dkt ngan Giant tu.. rupa2nya ramai gk ler manusia2 yg mcm ktorg ni.. mcm x raya jer.. mcm xde apa2 yer berlaku.. nothing special.. meriah lg gerai2 kt situ.. tp kalo raya puasa.. confirm awal2 gerai2 tu dh tutup dh.. kiranya raya haji ni x disambut meriah sgt la.. lgpun ramai yg x blk kampung sebab skrg ni keadaan banjir di kebykan tmpt.. ktorg lak x blk.. ada la sebab2 tertentu.. aku pun skrg ni tgh bz giler dgn kejer.. tgh touch up application utk training 26/12.. kena buat cpt sbb on 23/12 ktorg nk blk ke Jengka.. until 26/12.. to attend a wedding reception for my sister in law on 25/12.. so, 26/12 terpaksa la my colleague handle the training.. i will handle the training on 27/12.. GOOD LUCK EPUL.. jgn lupa.. ckp tu biar loud & clear.. hehehe

hujung2 tahun ni sibuk btul.. nasib baik jgk la x jd blk perlis raya haji ni.. kalo x sure x best percutian aku kt kampung.. so, ktorg plan nk blk perlis masa cuti Chinese New Year.. nk ambik cuti panjang sket.. mintak2 ler xde benda yg menghalang plan aku kali ni..

3 comments:

Purple 28 said...

Salam zura. Ingt tak saya pernah tanya awak pasal apartmen sebelah awak tuh..Txxxxx...saya dh pindah sini...nak tanya kat sxxxxx dah masuk line telekom..awak pakai streamyx ker.. kat sini tak masuk lg telefon..terpksa pakai maxis usb..thanks

Aizura said...

wlam.. kt sini dh ada line telekom dh.. sy pun dh psg streamyx kt umah.. awak duduk txxxxxx blok mana? bila2 dtg ler umah.. leh kenal2...

Purple 28 said...

blok A...betul2 depan sekolah...aah kan bleh kenal2..ooo tak lama lg telekom masukla kat apt sy gaknye.mahalla pakai maxis..