Instagram

Friday, November 23, 2007

tgh mood malas...


hari ni aku stay kt rumah.. rasa malas sgt nk buat apa2 pun... hari ni aku tido.. tgk tv.. layan internet.. x buat keja pun.. sbb aku pikir mlm ni nk g ofis.. nk stay 2 mlm kt ofis.. nk siapkan keja ngan opismate aku.. semangat berjuang utk kerja.. mujur la ktorg ni xde anak lg.. kalo x mmg x leh nk cara kerja mcm ni... keja smpi lewat mlm... hubby pun ikut sekali g ofis.. tido sana sekali la.. mana leh g sorg2.. nnt sian abg kena tinggal.. hihi..

2 comments:

dizz said...

zura,

apa yek jenis keje zura, saja je kdiz curious pasai kot2 la serupaaa kita ni.. selalu keje jenis stay back, yg gitu2 keje 2,3 jenih ni... zaman dulu seloloi stay back, tapi laaa ni dah berlalu, ke depan2 tak tau lagi.

Aizura said...

kakdizz..sy ni keja bhgn IT.. masa ni keja buat development.. bila masa dh dkt dateline mmg kena stay back la jwb nya..