Instagram

Tuesday, March 04, 2008

merapu..

haa.. lama dh sgt x update blog aku ni.. kdg2 tu ada story yg nk share.. tp malas sgt la nk mengarang kt sini.. best jer dok baca blog org.. tp blog sendiri dok berkubur gitu jer..
minggu ni dh 2 hari aku stay kt umah jer.. badan still rasa lenguh2 sbb main bowling last sunday.. hahaha.. 3 games straight.. dh lama x eksesais.. ini ler jd nyer..



aku pikir kalo g ofis kena panjat tangga smpi 3 tingkat.. tinggi nyer la.. berat rasa nk mengangkat kaki ni ha.. lgpun aku selesa buat keja kt umah jer.. lgpun aku dh ada new toys yg temankan aku..



bosan2.. aku mengadap jer tgk dia... relaxkan mata jap dr dok mengadap laptop aku ni.. ni cik abg aku yg mengadap.. skrg hobi kitorg mengadap benda ni ler.. hehe..



apa yg aku tgh risau skrg ni adalah keja aku.. xtau la mcmana nk ckp.. this is my first project as PM (Proj Mgr).. xde pengalaman as PM.. but my boss give a chance for me to show my capability.. i hope i can do it.. but, skrg ni aku xtau la camner.. risau pun ada gk.. takut project x success.. sbb aku ni asalnya developer.. so, my mind still on developer side.. but, i try my best to be a PM for this project.. org dh bg kepercayaan kt kita.. so, aku kena buktikan yg aku boleh buat.. insyaAllah..

this weekend, ktorg nk blk jengka.. hubby nk mengundi.. aku mmg x mengundi ler.. n will attend for ain & din wedding reception kt tekam, pahang.. on 9th march.. about 30 minutes drive from my in laws house.. present pun x g beli lg ni..

biler pikir pasal financial lak.. pening gk.. ada lg 1 kredit kad nk kena kambus ni.. nk setel all the CC pastu.. me & hubby leh goyang kaki.. hidup tanpa hutang CC.. memeningkan kepala jer.. this year, we start to plan our financial properly.. hope can do saving even sikit.. but we try to manage it as good as we can..

lately, aku rasa cam mandom la.. xtau la naper.. dok umah pun rasa letih nya badan.. actually, letih kepala otak dok pikir psl keja.. ok lah.. aku dh nk stop bebelling la.. nk continue my work.. byk lg ni.. aaaarrggghhhhhh...

No comments: