Instagram

Saturday, April 26, 2008

kerja

lately keja aku mmg tgh berlambak2.. projek nak deliver.. brp kali dh g present kat user.. asyik sistem x betul jer lagi.. jenuh jgk la nk menjawab.. malu pun yer.. dh la ni 1st projek yg aku manage as a Project Manager.. new challenge for me.. aku still belajar how to handle the project.. ye la.. sblum ni aku buat programming jer.. so, mslh2 dgn user is not my problem.. but, now I have to handle everything.. have to plan if my developer cannot deliver on time.. risau gk nk tunjuk kuasa veto.. nnt ckp aku ni zalim sgt la.. but at least aku give and take laa.. try my best to satisfy everybody's heart & feeling..

become a Project Manager menjadikan aku berfikiran lebih matang.. mengajar aku memahami perangai manusia.. setiap org bukan nyer sama.. lain yang kita harapkan tapi lain yang orang boleh bagi.. so, aku kena belajar bersabar dan bertenang.. tapi aku berharap sangat projek aku ni success.. demi kerjaya aku dan demi syarikat.. insyaAllah..

1 comment:

* azieazah * said...

Aminnn..

buat dengan hati.. bukan dengan fikiran saja...

try your best kawan....