Instagram

Wednesday, April 11, 2012

hari ini hari rabu

kebanyakannya bercuti kan hari ni?
aku tak cuti pun... kena kerja..
so, cuti hari ni diganti dengan tambahan annual leave..
ok la jugak.. boleh guna annual leave untuk nak balik Pahang masa cuti sekolah nanti..

planning nak balik Pahang masa cuti Hari Pekerja nanti pun terpaksa ditangguh..
sebab.. sistem yang aku involve ni nak go-live 30/4.. hmmm..
terkubur lah harapan nak bawak Sadiq balik Pahang..

takper lah Sadiq.. Mama tunggu awak besar sikit yer...
cuti sekolah hujung bulan 5 ni kita balik Pahang yer... :)
baru lah Mama confident sikit nak bawak awak travel jauh-jauh..
nervous Mama tau.. hehe..

menghitung hari...
esok khamis.. lusa jumaat..
lepas kerja terus cargas pulang ke kampung halaman di Perlis..
nak jumpa anak teruna ku itu..

rindu sangat-sangat kat Sadiq..
hari-hari dok tengok jer gambar Sadiq kat henpon..
sambil membilang hari.. huhu... OMG.. kronik dah Mama awak ni..
sapa yang tak rindukan anak kan??
tapi Papa cool jer.. sebab Papa tengah struggle final exam sekarang ni..
good luck Papa.. hopefully, Papa score result the best yer this semester..
cover balik last semester.. :)

entry diakhiri dengan gambar buah hati beta yg tengah melayan ABPBH hari ahad malam isnin yang lepas..




No comments: