Instagram

Wednesday, April 10, 2013

Portable Child Car Seat

yeayyy!! semalam dapat parcel dari Marissa Shoppe..
mama belikan Sadiq portable child car seat..
Sadiq mmg dh ada car seat.. mama beli setahun yg lepas ..
sejak 2 menjak ni safety belt car seat yg lama tu mcm buat perangai sikit..
boleh tercabut dgn sendiri hanya dengan kekuatan Sadiq yg menarik nya..
oleh itu, mama sangat lah tak confident bila memandu berdua jer dengan Sadiq bila pagi2 nak hantar ke nursery bila papa was not around with us..
so, setelah melakukan survey di beberapa kedai online, lalu mama pun membeli portable child car seat di Marissa Shoppe, dengan harga RM68.. paling murah lah yg mama jumpa di online..
tak tau lah kot ada yg lagi murah kan..
selepas buat short discussion dengan papa, terus mama order & bayar & esok nya (semlm lah) terus dh dapat barang.. pantass!!!! i likeee...

so hari ni secara rasminya merasmikan car seat Sadiq yg baru.. sebab hari ni memang kami berdua jer.. papa tak kerja hari ni, sebab ada exam.. kol 11.45.. (good luck papa.. u can do it!!)

meh tengok gambar Sadiq bergaya di car seat nya yg baru itu.. mama sempat buat Keek jugak.. hehhehe..







2 comments:

zamzurina zulkafli said...

zura....very nice n practical portable car seat. n sadiq....dah besarr

Aizura said...

aku pun suka dgn portable car seat tu. sadiq pun cam selesa je dok kt situ. hari tu penah smpi tertido dia.. hehe..
kejap je hero kecik aku ni dh besar.. dh mcm2 perangai dh..