Instagram

Thursday, November 25, 2004

the incredibles....


mlm td aku gi tgk citer THE INCREDIBLES kt TGV OU... best siot citer ni... kelakar giler... lps ni nak beli vcd la... nak simpan utk anak cucu..hehehhe...

kepada sesapa yg x pi tgk lagi...aku suggest kan korg pi la tgk...mmg best...bleh release tension oooo...gelak jer memanjang... hahhahhah..

last week aku blogging kt blogdrive...and also have an account with blogger.com...but today..aku moved out from blogdrive..sbb nya kat situ x boleh upload too many pic...x best la...bila tgk kt blogger.com ni...ada tool utk upload gambar...lebih senang & lebih byk pic bleh letak..selain tu aku bleh blajar html yg guna css...aku just tau nama css jer sblum ni..tp aku x penah guna...so, now aku dah terer ler sket2 guna css..maybe korg ramai yg dah tau psl css ni..it's ok..

ok lah..dah hampir masa utk aku balik...nak masak ape ye hari ni??? tanye hubby pun.. dia selalu nyer xde idea...kalo ada pun..suka bg menu yg pelik2..yg payah bebenor aku nak buat....paling senang...idea aku sendiri jer...apa2 aku masak pun..hubby mesti berselera makan...hahahha...habis seperiuk nasik... aku ni dlm misi nak menggemukkan my hubby.. nnt baru la mak mertua aku ckp...aku jaga laki aku dgn baik sekali...ahaks...

chow chin chow...

2 comments:

Anonymous said...

hi..testing!

Anonymous said...

woi..cantik gambar tu..