Instagram

Friday, February 24, 2012

Happy Birthday to Papa Sadiq

Papa Sadiq = en suami saya.. hehehehh...

this year en suami menyambut hari lahir dgn kegembiraan dgn kehadiran si chomel Akmal Sadiq dalam kehidupan kami berdua..
Alhamdulillah... amanah dari Allah yang diberikan kepada kami.. akan kami corakkan Akmal Sadiq sebaik mungkin mengikut lunas-lunas Islam.. insyaAllah..
cerita pasal Akmal Sadiq akan diceritakan di entry yang lain..
sekarang ni nak cerita pasal birthday en suami yang kami sambut sederhana sahaja.. :)

tahun ni Alhamdulillah aku berjaya buat surprise utk en suami tanpa kantoi.. hehehhe..
takde la surprise apa nyer.. cuma hajat dihati dah kesampaian lah..
dari tahun ke tahun plan tu dah ada.. cuma tak terbuat je lagi.. hehehe...

seperti masa birthday aku hari tu.. aku dapat bunga lily dr en suami..
kali ni aku plak hantar bunga matahari plak utk en suami..
aku tempah dari http://lovelyhut.com.my/ dan mintak dihantar ke Kulim..
dan ini lah jambangan bunga nyaa...



cantikkan?? sebab apa ada teddy bear sekor tu?
sebabnya teddy bear tu utk Akmal Sadiq lah.. heheheh..

celebrate makan Oreo Cheese Cake di Perlis pada sabtu malam ahad..
sebab celebrate sekali dgn anak buah ku yg sulung, Along Najihah yg mana birthdaynya 27/2..
kira nya celebrate sekali harung jer lah.. tiap-tiap tahun pun memang mcm tu.. :) save bajet.. heheh..

ucapan utk en suami:
"Selamat hari lahir Abang. Semoga kasih sayang antara kita akan terus berkekalan dan bertambah kuat dengan peningkatan usia kita bersama. Semoga Sadiq membawa lebih rezeki kepada rumah tangga kita. I love you very much.. Every year with you is better than the last.. "

No comments: