Instagram

Wednesday, February 29, 2012

Baby Rocker

aku dah berkenan dgn Fisher-Price Baby Rocker ni...


boleh guna sampai toddler.. macam berbaloi jugak kan..

tengah usha-usha harga kat sini..

pastu, request kat en suami.. macam permohonan ditolak jer.. huhuhu...
alaaaa... nak jugakkk...
perlu buat bajet sendiri nampak gaya nyaa..

takper lah.. biarlah ku berangan..
alih-alih nanti beli yang biasa jerr.. huhuhu...

apa pendapat korang? wajarkah ku beli yang ni??



5 comments:

Papa, Mama & Azra said...

Selamat datang ke dunia belanja besar2an untuk anak!!! Hehe. Memang takleh tahan setiap hari ada je barang nak kena beli untuk dia. Belilah Zura. Aku selalu berpendapat tak apa berbelanja lebih sedikit untuk anak pertama sebab barang baik selalunya tahan lama. Esok boleh pass ke anak2 yang lain. Insyaallah.

Aizura said...

hehe. aku sedang merasa tempias belanja besar2an utk anak. sblum ni dok berangan2 jer. hehe.

naniklang said...

littlewhiz ni consider murah dr kedai2 baby online lain..dulu pun aku ade beli barang utk anak kakak aku kat sini..siap dpt mata lg, bole redeem utk next purchase..

comel2..

Aizura said...

aku dh penah smpi sendiri ke kedai littlewhiz ni kt setia alam. semata2 nk membeli barang utk sadiq, dan kebetulan masa tu mmg ada kat KL. hehe.

Faana Roslan said...

Salam, hi sis..tumpang iklan ye..hehe :)

Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

TQ!