Instagram

Monday, February 27, 2012

Nama saya Akmal Sadiq

Hai kawan-kawan.. nama saya Akmal Sadiq..

mari lah tengok gambar saya yang Mama saya ambil untuk tatapan semua.. :)
nanti bila-bila Mama saya free.. Mama saya ceritakan pasal saya yer..








10 comments:

Yannz said...

dah besar la sadiq..comel pulak tu

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

amboi2 sadiq..mcm dah besar sangat dah tu..tido pun telentang aje xmo bedung eh.. :D

Aizura said...

yannz - hari2 makan, insyaAllah membesar dgn jaya nya.. hehe..

ain - siang hari kat perlis panas. kesian dia kalau bedung, nnt berpeluh2, pastu nangis. bila bukak bedung, tido aman damai jer. :D

Papa, Mama & Azra said...

Anak kau ke? Wahhh....aku baru baca ni baru tahu. Congrats!!!!

kakakdegil said...

Zura... comel laaa sadiq ni..
Asal muka di tekejut tgk papa sadiq? Hihihihi

Aizura said...

ijan - yer anak aku. terima kasih. :)

nonie - tekejut tgk papa dia hensem sgt kot.. kekekeke..

Mazatul Azura Muhamad said...

Welcome to world Sadiq.. Nanti kalau free leh jumpa auntie yer... :)

naniklang said...

comelnye baby ni..
congrats2..

aku tertunggu2 entry pasal sadiq ;p

Aizura said...

mama sadiq tgh ambik mood nak buat new entry. biasa lah, angin malas tak habis2 lagi. more story to come about sadiq. jgn muntah lak ko tgk gmbr dia jer berjuta-juta dlm blog aku ni.. hehe

naniklang said...

take ur time bebeh..xpe, asalkan ko x muntah nak upload gambar anak ko dah ler..hihi