Instagram

Thursday, March 29, 2012

Cerita pasal Sadiq

umur Sadiq sekarang dah 2 bulan lebih..
sekarang ni Sadiq tinggal di Perlis dgn MakTok & TokAyah..
belum bawak Sadiq tinggal dengan kitorang di Kulim lagi, sebab MakTok & TokAyah cakap Sadiq kecik sangat lagi nak bagi pengasuh jaga..
most probably, kami akan bawak Sadiq tinggal bersama-sama dgn kami masa bulan 5 ni..
sekarang ni tengah usha-usha pengasuh yang sesuai untuk jaga Sadiq..
MakTok cakap, tunggu lah leher Sadiq dah keras sikit..
huhuhu.... rindu Sadiq..
setiap Jumaat, ktorang bergegas balik ke Perlis lepas habis kerja..
pagi-pagi Isnin, pukul 5.30 pagi bertolak dari Perlis.. terus ke Kulim, masuk ofis..
macam tu lah rutin kami sekarang ni..

berat Sadiq masa pegi jab 2 bulan hari tu adalah 4.3kg.. sangat membanggakan kami..
sebab knowing Sadiq yang lahir tak cukup bulan.. masa lahir berat nya adalah 2.1kg..
masa jab 1 bulan, berat Sadiq adalah 2.6kg..
dalam tempoh 1 bulan, Sadiq gain weight sebanyak 1.7kg..
memang gebu je pipi Sadiq sekarang ni.. sayang Sadiq banyak sangat..

Sadiq ni kalau lapar, dia akan terus menangis kuat kalau lambat bagi susu..
kalau tengah tidor, dia akan hek hek kejap.. tapi susu tak dapat lagi.. then, terus lah nangis kuat..

mari layan video Sadiq yang mula nak nangis sebab nak susu.. hehe.. :)


tiap-tiap minggu Mama & Papa tunggu hari Jumaat.. sebab tak sabar nak jumpa Sadiq..
tak sabar lah nak bawak Sadiq tinggal sekali dengan kami di Kulim..
hari-hari boleh tengok Sadiq.. boleh tengok perangai Sadiq berubah dari hari ke hari..

nanti-nanti aku sambung lagi cerita pasal Sadiq yer.. :)

No comments: