Instagram

Tuesday, March 06, 2012

Sadiq nak mandi

walaupun dah bukak baju seluar semua.. still lagi nak layan tidor..
siang-siang hari Sadiq sangat lah suka tidor.. kalau orang kacau-kacau dia pun, dia relax je tidor..
kalau malam.. jangan ye.. biar lah dia tidor dengan selesanya..
sebabnya.. selalunya malam Sadiq susah sikit nak tidor..

Sadiq & Papa yang dua-duanya tak mandi pun lagi.. ish ish ish...


dah kacau kacau banyak sikit.. baru lah nak mula bukak mata..


waktu mandi.. kena pegang Sadiq dalam keadaan meniarap..
kalau tak dia akan menangis macam kena cubit.. sebab dia gayat kalau letak dia melentang..
kalau dah mula menangis sampai tak keluar suara tu, kena cepat-cepat peluk dia..
pastu, dia akan berhenti menangis serta merta..
hai la anak.. awak ni suka sangat bagi Mama nervous tau...

nanti nak cari-cari gambar Sadiq tengah mandi..
dalam kamera besar kot.. malas nya nak transfer gambar..
gambar-gambar yang ada ni semua nya dari henpon..
senang nak transfer.. so, rajin la nak letak.. :)


5 comments:

naniklang said...

muka sadiq muka malas mandi, cam muka papa sadiq..haha

JunAina said...

Huh...tengok baby tomey2 maja gitu teringin pulak Kak Aina nak tambah bilangan ahli keluarga...:)

Aizura said...

nani- amboihh, mengata papa sadiq yer!! (tapi memang betul pun malas mandi.. kah kah kah)

k.aina- apa lagi k.aina, tambah la lagi sementara boleh ni.. hehehhe

Papa, Mama & Azra said...

Dah ada sadiq makan kena kerap2lah update blog yer.

Aizura said...

bergantung kepada mood jugak laa.. hihi..