Instagram

Monday, March 05, 2012

Baby Rocker itu milik Sadiq

setelah pelbagai perkiraan, pertimbangan, pujukan dan rayuan dibuat...
akhirnyaaa... baby rocker Fisher-Price ini menjadi milik putera ku.. hehehe..
berjaya jugak Mama pujuk Papa ajak beli ni..
macam-macam alasan digunakan..

actually, bukan lah Papa tu banyak songeh..
sebenarnya Mama yang banyak sangat pikir nyaa..

tapi disebabkan harga yang ditawarkan di Jusco adalah paling murah berbanding di tempat lain..
dan jugak kami ada voucher Jusco sebanyak RM150...
disebabkan itu lah.. kami akhirnya membeli baby rocker ini untuk Sadiq..
puas hati ku.. hehehhe..

Sadiq sedang beraksi di dalam rocker baru yg Mama & Papa hadiahkan.. :)




ok lah kawan-kawan.. Sadiq nak layan tidor.. sebab Sadiq suka sangat tidor di siang hari..
malam-malam Sadiq susah sikit nak tidor.. sebab nak kacau Mama supaya Mama tak tidor dengan aman.. hihihi..


5 comments:

ctfarazila said...

Bertuahnya Sadiq... anak-anak aku pon tak dapat merasa baby rocker mahal ni... hehhehe... syok je dia tido....

JunAina said...

Lepas ni kalau shopping2 memang barang Sadiq jelah....mama neleleh l ayaq lioq...hehehe...

Bila dah ada anak ni sanggup mak tak ganti baju coz nak beli barang2 anak.

Aizura said...

Fara- Alhamdulillah, rezeki Sadiq.. ktorg pun bertuah jugak dgn adanya Sadiq. :)

K.Aina- takat la ni dok gila beli barang utk Sadiq ja la. bukan takat Mama dia, Papa dia pun sama jugak. haha..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

kak, dh bawak sadiq balik kulim ke skang ni?

Aizura said...

ain- belum lagi. cuti sekolah seminggu ni balik kulim jap, angkut dgn mak akak sekali. :)