Instagram

Friday, March 15, 2013

Weekend...

Selamat hari jumaat yg tinggal lagi 1 jam nak habis...
Bestkan esok hari sabtu.. bleh lajak tidor.. hihi
Si kecik dah tido.. papa nyer pulak dok study sambil sekali sekala menjeling ke tv..
Mama pulak dok main Candy Crush.. ni pun break jap main sbb dh xder life.. hihi..
Menunggu ihsan dr sesiapa yg sudi sedekah life kt aku..
Stuck at level 33 skrg.. huhuhu...

Apa plan hari minggu korg?
Ktorg ni mcm bnyak je plannya..
Ye lah.. sbb dh lama tak berhujung minggu di kulim..
Dh sebulan dok ulang alik blk Perlis tiap kali weekend sbb Sadiq kat Perlis..
So, minggu ni yg paling utama nk kemas rumah.. sgt rimas dh rasanya sbb rumah tak bervakum lagi..
Skrg ni tgh basuh baju.. esok bgn pagi2 terus sidai..

Takde apa lah nk update sebenarnya.. saja mengisi masa terluang sebelum nk tido ni..
Nnt berkelapangan aku update lg pasal perkembangan Sadiq yer..
Pasal Sadiq kat nursery skrg ni aku dh tawakal.. semoga dia ok & dpt sesuaikan diri di nursery tu.. In shaa Allah...

Happy weekend u olsss...
posted from Bloggeroid

No comments: