Instagram

Thursday, December 31, 2009

mcm2 cerita

hari terakhir 2009.. dan minggu ni keja 4 hari gk.. kemalasan aku menjelma.. sejak pg td lg.. semlm dh pasang niat nk p jln2 ke queensbay masa lunch time.. nnt aku bgtau apa yg aku sambar kt qb td.. hehehe

skrg ni makin malas lak nk update blog.. bkn la mls sgt pun.. tp keadaan network di rumah yg x brp bagus membuatkan aku menyampah... (alasan sama jer.. malas la nk ulang lg) ni pun aku update dr ofis sbb nyer kemalasan aku nk buat keje dah.. cubemate aku dua org cuti ari ni.. so, bertambah2 la mood malas aku kan..

citer psl umah aku kt kota dsara tu.. alhamdulillah, aku dh dpt penyewa lain dh.. kali ni budak bujang pompuan 3 org.. hrpan aku diorg jaga la umah aku baik2.. dan yg penting jgn lupa byr sewa bulan2.. ahaksss.. hehe.. semua nya dh berjaya dipersetujui minggu lps.. diorg pun byr kt aku duit booking.. dan hari ni diorg akan masuk ke rumah ku.. selamat mencuci rumah yer adik2.. hehe...

citer psl aku & cik abg yg nk menyewa rumah lak.. ahad lepas.. barang2 dr kota dsara dh selamat smpi ke kulim.. lega rasa nya.. xde lah kena basuh baju kt dobi lg.. boleh la aku beli brg2 basah kt psr mlm & simpan dlm peti sejuk aku.. (selama ni geram jer dok tgk ikan segar2 jer kt psr mlm kan.. )
lg satu, ktorg dh pindah umah lain dh kt kulim tu.. rumah yg besar & selesa sikit laa.. wpun ayah aku komen umah besar sgt.. nk dok 2 org jer.. tp janji aku & cik abg ku bahagia & selesa.. :)
nnt aku dh siap kemas2 umah aku tu.. korg leh la dtg umah aku yer.. leh aku msk sedap2.. (sedap ker??)
tp aku berangan la nk beli jer umah kt situ.. best nyer kalo umah sendiri kan.. leh wat apa yg aku suka.. huhu.. tp x tau la lg biler boleh nk beli tu..

citer psl aku p queensbay td.. asalnya nk membeli langsir roman blind.. nk psg kt dapur umah baru.. tp xde lak jual kt jusco.. end up aku beli comforter set yg silk punyer.. murah kot bg aku.. sbb tekad nk beli.. aku beli jer aaa..
nnt dh psg kt katil aku snap gmbr tunjuk kt korg eh.. :)

citer psl weekend ni lak.. insyaAllah nk blk ke jengka.. cik abg ku merindui rumah di jengka lak.. wpun dh jumpa parents nya a.k.a in laws aku last week.. xper lah abg.. bulan ni kita keja travel jer every weekend.. next month nk rehat laaa.. umah x abih kemas lg.. sgt bersepah.. sib baik la dok berdua jer.. main sepak2 jer dulu .. huhuhu...

ok lah.. xde idea dh nk citer apa... nnt bila2 aku sambung..

2 comments:

ArELeEz said...

leez pon nak pindah gak. this saturday.. tomorrow.. insyaallahh..

Aizura said...

leez pindah ke mana?