Instagram

Friday, May 02, 2008

Ayob Cafe

malam ni we all g dinner kat Ayob Cafe, Kota Dsara.. 2nd time dtg mkn kt sini.. tempat ni menyediakan grilled western food.. taste quite good.. yg bestnyer decoration tempat ni mmg sgt santai.. berkonsepkan ala2 bali.. actually, tempat ni adalah rumah teres corner lot yang diubahsuai menjadi restoran.. keseluruhan laman rumah ini diubahsuai.. ada tempat duduk bersila di atas pelantar.. mmg pandai betul diorg decorate tempat ni.. so, u all kalo nk g try mkn kt sini, giv me a call k.. aku leh bwk korg g.. or bg petunjuk jalan..

ni adalah one of the decoration kt Ayob Cafe


t-bone black pepper (abg's menu tonite)


aku lak mlm ni mkn lamb chop.. x smpt nk ambik gmbr sbb berasap2 jer lamb chop aku tu.. huhu.. panas bebb..

3 comments:

azieazah said...

hmmm... wooit jom kita pi ramai2... KakZ suka chicken chop black mushroom sauce tuh... hmmm jilat siku dah niihh...

Aizura said...

kakZ.. nnt kita set time bila nk p mengisi perut tang tu pulak..

♥ nana i am ♥ said...

pinjam gamba oke :)
TQ~