Instagram

Tuesday, June 16, 2009

memacam hal

nape lately aku update sket2 jer kt blog aku eh.. jarang2 sgt mengapdet.. korg leh tlg jwb tak?? perasaan aku kurang stabil semenjak dua menjak ni.. mcm2 hal la dok pikir..

1) hal keje.. of coz laa.. x abih2.. menyampah aku...
2) hal yg boleh membuat kan aku dh x pikir psl keje skrg pun.. aku tgh pikir gk... apa eh.. x leh announce lg laa.. psl masih blum kompem..
3) hal family.. ada la yg bergolak sikit kan.. tp bkn la pergolakan antara aku & cik abg ai tau.. nnt u ols ingat cam tu lak.. ni citer psl family we ols laa.. biarlah menjadi perbincangan antara kami sahaja..
4) ada la lg beberapa perkara kecik & remeh yg aku selalu jgk dok pikir..

minggu ni aku mula kena station kt client side.. everyday.. smpi la keje2 yg user nak tu siap & puas hati diorg.. ikutkan jer lah.. so, hari ni aku sgt lah penat.. seharian bekerja tanpa melayan blog, facebook, anakperlis.com, paper online.. dan lain2 yg sewaktu dgn nya.. fully concentrated dgn keja.. bila blk umah.. terasa sgt la penat.. wpun bukan keja angkut batu bata.. tp otak aku sgt keletihan..

lps maghrib aku tido jap.. cik abg ai pun sama tido sekali.. pas sejam, bangun blk.. baru rasa segar sket..

eh, mcm2 lak aku merapu ni.. hehehe.. nnt aku citer lg eh.. nk g tido for 2nd round lak.. tomorrow will be more and more work to do.. uwaaaa.. abg, ayg nk jd surirumah laaa... tp gaji masuk bulan2 cam skrg.. ok tak???

2 comments:

zamzurina zulkafli said...

aku pon nak jadi surirumah gak...gaji nak masuk tetiap bulan...!!!tetiap kali aku tensen aku propose kat Mohd Affendi dan setiap kali proposal aku ditolak...katanya tunggu dia jadi CEO KTM...huhu..in his dream!

Aizura said...

biler la impian mcm tu leh jd kenyataan yer.. heheh..