Instagram

Monday, June 29, 2009

my new lappy

memperkenalkan my new luv of my life.. heheheh.. ni regarding entry kt sini dan sini.. spt yg u ols tau aku kan dh membeli laptop baru.. wah wah.. dgn vangga nyer.. hasil sponsor dr cik abg ai.. dia topupkan duit dr hasil jualan laptop yg lama.. dan dpt lah laptop yg baru.. sgt suka.. hehheeh.. kombang montot & idung yg sedia kombang ni.. hehehh..

pilihan aku adalah acer aspire 3935-742G25.. akhirnya aku memilih acer.. sbb nyer cik abg ai ckp.. x penah lg try pakai acer.. so, apa kata try kali ni.. instead of compaq.. cuma dua itu jer yg aku berkenan & harga nya affordable.. walaupun harga acer ni lebih mahal dr compaq, dan xde dvd rom.. (tp we ols dpt free external dvd rom.. kedai2 lain xde kasi sbb mmg xde pun dlm pakej.. 1 kedai ni jer yg kasi cam tu.. lgpun x byk kedai lg ada.. sbb lappy ni baru seminggu kuar.. ) tp aku sgt suka dgn design nya yg sgt cantik.. kaler coklat ok body nyer.. pastu, nipis lak tu.. sgt stylo.. sgt suka.. hehheh..

ni ler rupa paras my new lappy..


by technically, this acer model menggunakan latest tech in memory.. dia guna DDR3.. lain2 brand xde kuar lg la dgn harga yg mcm ni.. wpun org ckp benda baru ni spttnya jgn cpt2 nk belikan.. takut la ada apa2 yg x btul lg kan.. tp xper lah.. apa slh nya just giv a try.. hopefully xde pa pe..

thanks to my hubby kerana sudi mensponsor isteri mu ini... like it so much.. muaahhhhsss..

1 comment:

Mazatul Azura Muhamad said...

wah.. nampak sangat cute... jeles ar...