Instagram

Tuesday, October 06, 2009

citer psl raya bersama keluarga mertua..

masih bulan syawal kan.. so, x slh la citer2 gk psl raya aku this year.. hihi.. xde la apa2 yg best sgt pun.. just nk letak gmbr2 jer sket2.. sumer org ada entry raya.. aku x nk la ketinggalan..

kami di pagi raya.. actually, bkn la btul2 pg pun.. dah puas g jln2 raya baru la sempat nk ambik gmbr.. apa tah yg bz sgt.. huhu..

baju raya yg sama tema dgn background blog ku.. hihi..

cik abg ai dgn anak buah nya.. rafiqi..

raya ke2.. on d way ke muadzam shah..

raya ke3.. nk g kelantan lak.. singgah kemaman membeli kopok lekor & sata.. i likeee...

di pasir puteh.. kami bermalam di sini.. rumah sedara mak mertua ku..

raya ke4.. kami ke kota bharu.. ke pasar siti khadijah..

sibuk nyer makcik tu membelek2 brg.. nk mengabihkan duit pakcik nyer.. hihihi..

itu jer lah cerita raya ku bersama keluarga mertua.. :)

3 comments:

Mazatul Azura Muhamad said...

ai.. dah sampai pasir putih pun x call kami.. kami pun kat sana time raya retu.. pasir putih tang mana?

Aizura said...

x ingat la apa nama kampung kt pasir putih tu.. lgpun p sat sangat la.. xdan berjalan rata pun.. next time nk p lg.. :D

azieazah said...

Mesti shopping sakan niiihhh... maklum murah giler..

Kak AZIE dah lama tak pi Kelantan.. rindu nyerrr pada makanan sana..