Instagram

Tuesday, October 13, 2009

kerja baru..

seperti yg kbykan korg dh tau.. aku skrg ni dh pindah ke kulim.. tinggal bersama suami terchenta.. hihi.. aku dh 2 hari mula keje kt penang.. ulang alik la dr kulim ke penang.. so far perjlnn tidak la memenatkan aku.. cuma penat sbb agak byk tol nk kena byr.. huhu.. kena carik jln alternatif yg x kena tol BKE ni laa.. nnt la nk g usha2..

spjg minggu ni aku ditraining oleh team member aku.. diorg terangkan ttg sistem yg bakal aku 'kerjakan'.. semua2 la psl sistem tu.. agak boring sket laa.. minggu ke3 nnt baru la btul2 start keje aku.. maybe dh mula berfikir blk la otak aku ni.. hopefully aku leh la handle keje baru aku ni kan.. korg doa2kan aku yer..

kt ofis mmg leh jer nk access tenet.. tp aku cam segan la jgk nk g jengah2 website yg x spttnya.. awal2 ni kena la tunjuk kerajinan yg tahap super duper.. hehehe.. i'm not hipokrit.. but respect.. :D

tenet kt umah lak buat masa skrg ni pakai celcom broadband.. mlm ni aku online sbb tgk2 kuar line hsdpa.. selalu nyer dok kuar edge jer.. mls la aku nk browsing kalo edge jer.. kalo hsdpa.. leh smpi taraf cam streamyx aaa.. aku sukaa.. heheh..

aku ada sesuatu yg tgh ditimbang tara skrg ni.. nnt aku citer la kt korg.. aku ngantuk dh ni.. skrg bgn awal ooo... kol 6 pg dh bgn.. mandi2 + solat subuh.. siap2 terus gerak g keje.. dh 2 hari.. aku gerak kol 6.45 pg.. kol 7.30 pg smpi la kt ofis.. aku masuk keje kol 8 pg.. so, ok laaa..

ok lah korg.. ngantukkkk.. uwaaaarrrggghhhh.. tido dulu aaa.. nnt smbg yer..

3 comments:

azieazah said...

Yang best sekali, dah tak duk berasingan lagi dgn suami.. tu yg best tu.. Pastu nak balik kampung tiap minggu pun dah bleh dah tu...Mungkin ke Pahang yg payah skit... jauh.

Nampaknya gayanya, minggu ni Majlis Raya AP.com, ZURA tak ada ler yerrr...

adda said...

wow seronotnyer dh bersatu kembali dgn awie kan hihiii.. good luck zura

Aizura said...

kakZ, mmg best dh dpt dok sekali slps 2 bln x dok sekali.. huhu.. balik kmpg tu.. xleh la tiap2 minggu blk.. rules is rules.. hehe..
majlis AP tu.. kemungkinan besar x dpt la nk join..

adda, hikss cam aper je yer bersatu kembali tu.. hehe