Instagram

Friday, January 15, 2010

new layout

aku adalah tidak ada kerja hari ni.. so, aku mencarik lah keja.. dh lama terpikir nk menukar layout blog aku ni.. dh rasa agak kebosanan.. nk tgk wajah baru la pulak.. tp tu lah.. biler tukar layout ni.. byk yg manually kena buat blk.. especially part blog list tu.. mmg kena wat blk 1-1.. adesss.. benci jgk la kan.. tp xper lah.. sementara xde keje ni.. layan jer lah.. huhu..

nntkan full version of my blog later eh.. anyway, ok x kaler blog aku ni.. lately cam suka lak pinky2.. :D

6 comments:

azieazah said...

Itulah risiko bila kita tukar kulit. Semua link list akan ilang. Kalu rajin, takper leh listkan lagi. Tapi Kak Azie memang tak rajin dan takda masa nak buat pun...

Tapi, kulit baru ni.. pleaseeee.. tulisan kasi besar skit. Tak puas baca, tulisan kecik benorrrr...

Aizura said...

hehe.. kecik2 tu nmpk comey jer kak azie.. (sbb tuan dia comey kan.. :D)

dh bsrkan sket.. kena tmbh power spek mata tu.. :)

ArELeEz said...

bab yg 'manually' tu yg agak kemalasan tu. bab tukar layout, mmg syiok!

Aizura said...

tu lah.. tp memandangkan xdak keje.. buat2 la rajin.. :D

Kyuubi_85 said...

buat la pelan2... sabar tu separuh dari imen.. :D

.: Ain Rusli :. said...

wahh..pinky..pinky... :)