Instagram

Wednesday, January 27, 2010

lepak @noodle station

sabtu lps.. we ols p giant kulim.. ambik laptop aku yg aku antar kt kedai acer.. problem sbb wifi nyer suker on off sendiri.. adess.. bengang btul.. diorg dh format, tp still jd gk.. so, kesimpulan nyer aku kena antar kt acer service centre kt penang.. sbb diorg detect problem hardware.. since lappy aku still under warranty, aku kena la antar cpt2 kan..

masa tgh tunggu kedai tu burn cd utk backup & recovery lappy aku.. we ols p lepak kt noodle station jap.. ada lak wifi free situ kan.. terus on lappy aku.. masa ni ok lak dia xde putus2.. bwk blk rumah jer.. terus jd blk perangai dia.. rasa nya sbb dok dlm ekon kot.. dia ok.. kalo kt umah xde ekon.. dia mengada2.. hangin makcik..





malas nk caption kt gmbr.. korg tgk jer lah gmbr2 tu.. hihi.. hari ni gediks sket ltk gmbr.. sbb bwk kabel hp dtg opis.. pc kt opis xde bluetooth laa.. kalo x dh lama dh aku ltk gmbr2 dr hp aku.. :D

4 comments:

Dong & Dia said...

Pelagi..tambah ler item dalam wish list....econ bang....pls...hehe...

Aizura said...

hik hik.. dh masuk list.. tp blum shortlisted.. :D

ctfarazila said...

boleh beli cooling pad utk laptop... ade kipas kt bwh dia utk sejukkan lappy. Kebanyakan prob lappy berpunca drpd kite letak lappy atas sofa/tilam so lappy sedut habuk masuk dlm cip...

Aizura said...

cooling pad mmg dh ada.. problem hardware sbnrnyer tu.. dia ikut mood dia jer biler2 nk jd.. kebetulan pulak biler dok dlm ekon x jd.. :)