Instagram

Friday, March 13, 2009

aku yg tiba-tiba rajin

utk melayan mood aku yg tgh down ni.. aku jd rajin memasak ok.. kan aku kt umah ari ni.. so, aku pikir2 nk msk apa eh.. yg ada pun ikan kembung jer kt umah aku ni.. pikir punyer pikir.. aku terbayang ikan baung masak cuka yg mak mertua aku buat masa weekend ari tu.. sedap aaa..

so, aku pun buat la ikan kembung masak cuka..
ini lah hasilnya..


x la menarik sgt kan.. rasa nyer pun ok2 laa.. sbb nyer.. kt umah aku ni.. cuka yg ada tu dh expired.. sgt jarang guna.. so, x tau lak dh expired.. sib baik tgk.. terus aa buang.. so, aku guna air limau nipis (yg dh diperah oleh cik abg ai dan disimpan dlm fridge.. senang keje aku kan..) menggantikan cuka.. boleh laaa.. next time try buat lg lah.. maybe leh improve.. :)

2 comments:

Awin said...

zura...sedapnyer nampak.....sib baiik selerea mak buyung dh kureng...weh aku dah pindah... fendiawin.blogspot.com

Aizura said...

rasanyer.. boleh thn laa.. aku dh add ko masuk bloglist aku.. happy blogging.. :)