Instagram

Friday, March 27, 2009

Spa Q 2 Last Episode

tepat2 kol 6.30 ptg aku tekan remote astro bkk ke channel 103.. fuh.. selamat... selamat melayari episod yg terakhir dgn jayanya...

aku kuar ofis kol 5.30 tepat... dgn harapan jln x jammed... korg tgk la entry aku kt sini... aku tgh sangkut jammed kt batu caves.. aduhhh.. tension giler aku... jammed nyer smpi la ke exit nk ke jln kuching.. ntah naper tah jem.. aku pun sgt pelik.. xde eksiden pun.. dugaan utk aku.. heheh..

aku rasa citer spa q tu.. akan ada sambungan musim ke 3 laa... ada dendam yg blum terbalas.. huhu.. tp aku pelik.. nape eh.. si norell tu lak yg dok ckp2 masa tu.. citer psl pompuan cam tu cam ni... pastu, dia ambik modelling agency datin sofiera ker.. mmm.. menjd tanda tanya gk aa..

korg cemana??

4 comments:

ArELeEz said...

tul2! coz muka datin sofiera tu cam xbrape nak insap jer w/pon dah masuk jel. ho3!!

azieazah said...

Rugi juga ek tak jadi followers SPA Q ni... tak larat nak ikut la.. dok bergaduh dgn anak di rumah.. Time yg sama dia mesti tune American Idol Chnel 711..

Zulaikha said...

hehe..
confirm ade sambungan..
si julia pown pregnant..
mcm tergantung lagi ceritanye...
x sangka qistina nak kawen ngan fahmi..
mule2 reject..haishh..

zamzurina said...

tak suke ending camtuh! heheh....aku terpaksa tgk wpun tak suka sbb rumah aku dpt tv3 jek