Instagram

Sunday, May 17, 2009

Hafiz Juara AF7

korg tgk x konsert final AF7 td? aku semestinya la tgk kan.. sbb aril dh masuk blk.. heheh.. tp personal komen aku.. konsert final kali ni mcm yg paling x best la dlm sejarah AF ni.. xde 1 pun persembahan yg best.. wpun aku jangkakan hafiz & aril akan kasi gempak.. tp rasa biasa jer.. xde yg power pun.. aku lg suka performance hafiz & aril masa konsert2 sblum ni.. lg best..

tmbhan pulak dgn pengacara yg kureng sket tu kan.. ntah laa.. no komen la part tu..

tp suka aa.. sbb isma x menang.. dia dpt no 5.. huhu.. akak sukaaa sgt.. mmg dr awal2 x suka sgt performance dia.. copycat ct nurhaliza jer caranyaa...

lg 1 yg aku nk komen.. masa nk umum kan saper juara tu.. tgk muka hafiz cam rasa confident jer dia nk menang kan.. tutup2 mata bagai.. aril relax jer.. masa tu aku hope la sgt aril yg juara.. tp hafiz gk la juara.. tiba2 rasa menyampah pulak dgn aksi hafiz tu yg mcm ala2 over acting lak kt atas pentas tu.. tp, best nyer hadiah kali ni.. dpt honda accord tu.... caya lah.. anyway, wpun aku kureng suka.. congrats to hafiz.. :)

No comments: