Instagram

Monday, November 16, 2009

Rope Walk

entry adalah tunggang terbalik yer.. sbb nk cpt.. sementara celcom bb aku tgh HSDPA..

hari sabtu.. we ols ke Rope Walk, Butterworth... dulu penah ke sini masa keja sbg vendor kt TUDM.. pegi site kt butterworth.. so, penah la meronda2 sini.. masa tu masih lg baru sgt kawin.. keta pun xder lg.. dtg sini pun naik keta company.. (masa tu we ols keje 1 company.. :D)

cik abg ai suka sgt nk dtg sini.. sbb dia suka tgk benda2 pelik yg dijual kt sini.. aku follow jer aa.. yg suka aku tgk.. yg x suka.. aku biar jer la cik abg aku jer yg tgk..

tgk la tu.. ntah apa yg dia tgh belekkan.. (gmbr kurg sharp, guna camera phone)


ini yg aku suka.. membelek2 tudung.. hihihih


kuar dr rope walk.. we ols g lunch.. kt tmpt yg best.. aku suka.. tgk next entry..

5 comments:

azieazah said...

Makan Laksa dan ABC di Rope Walk ni memang best.. lepak kat bawah pokok meja kerusi yg dibuat dari kayu pokok di tebang (replika jer kot).. memang santai gilosss...

azieazah said...

Kalu orang tak biasa dengan Rope Walk ni memang akan keliru..

Rope Walk juga dikenali dengan nama Lorong Kulit...

ArELeEz said...

hengatkan 'b'jln atas tali' (rope walk) td. he3..

Aizura said...

kak azie, wah.. byk kenangan kak zie kt penang eh? yg saya tau rope walk ni diorg panggil 'pasar karat'.. hehe

areleez, ada lak berjln atas tali.. haha.. lawak laa..

Mazatul Azura Muhamad said...

betul2.. dulu we all panggil pasar karat.. lepas letih pusing2 letak kat gerai bawah pokok tu pekena ABC.. memang santai ar...

Pasni cik zura try la pi rumah P ramlee plak..