Instagram

Wednesday, February 03, 2010

my birthday present

aku pun nk reveal gk hadiah besday aku dr org tersayang ku.. xkan artis jer kan leh reveal.. aku nak jgk.. (tak mo kalah tu.. hihi)

tp xder la mahal benor pun.. laki aku bkn nyer dato' ker.. tan sri ker.. janji ader kan..

ni lah birthday present aku from my beloved hubby.. sepasang kasut Clarks & handbag Clarks.. pakej gitu.. boleh pulak dpt purchase with purchase.. biler beli kasut, then handbag tu dpt less gitu.. aku pun ambik jer lah.. mmg tgh usha handbag ala2 gini pun.. org ckp.. rezeki dtg bergolek gitu.. cik abg ai la yg tergolek itu..

anyway, thanks dearie hubby.. luv u byk sgt.. this month lak birthday cik abg ai lak.. waiting for the surprise... hihihi.. (aper la agak nyer yer..??)

korg jgn gelak2 lak tgk kasut aku tu.. mmg besar ok.. sbb kaki aku adalah besar.. sib baik ada size tau.. kalo tidak.. mau aku tak tido mlm sbb x dpt apa yg dihajati.. hihi

3 comments:

mohd said...

hehehee... tak gelak pun. kernyih ja....

Yannz said...

wah jelesnya aku..byknya harta clark kau..nik duk menuntut jugak ni hadiah besday dia next week..hehehe

Aizura said...

yan, yg ni last year punyer..
this year pun dah menyambar 2 pasang clarks.. apa kan daya, kaki ku besar.. kasut mahal2 jer yg boleh dipakai.. ahaksss.. demand tau.. :D