Instagram

Wednesday, September 08, 2010

Selamat Hari Raya AidilFitri.. Maaf Zahir Batin..

salam semua kengkawan..

di kesempatan ini, kami suami isteri nak mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.. jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan.. samada di blog, di luar blog dan sebagainya.. kepada sesapa yang beraya di Perlis.. jemput la datang ke rumah ayah ku yang baru jer siap.. tapi belum siap sepenuhnya lagi.. tapi dah selamat berpindah ke rumah baru awal puasa hari tu.. mengemas pun tak habis lagi.. :)

kepada yang memandu jauh-jauh tu.. selamat memandu.. hati-hati di jalan raya.. kalau mengantuk, suruh partner cubit-cubit bagi sakit.. hihi.. (itu la yg aku selalu buat kat en suami kalo dia mengantuk masa drive..) lagi satu, partner sebelah tu jangan lak tidor kalo partner tengah drive.. teman la sembang-sembang yer.. lagi satu, kena selalu la berpesan jugak, "abg, jangan laju-laju yer.".. hihihi..

Salam Sayang dari Kami Berdua.. 



Semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.. ketemu lagi lepas raya.. :)

p/s: kat kampung aku tak online la.. (aku cuti mulai esok sampai lah 16hb, 17hb dh masuk keje.. )

No comments: