Instagram

Tuesday, April 12, 2011

Order Sulung

Hari jumaat lepas.. balik keje.. gi dinner..
balik rumah, prepare untuk buat order coklat yg pertama..
yg pertama yg sangat mendebarkan aku..
sbb risau dengan design tak jadi..
end up.. ini lah hasil nya..




rasa puas hati bila deliver, my 1st customer, Ayu, cakap cantik.. :D
walaupun pada awalnya aku cakap kat en suami.. kurang puas hati dengan design..
sebab nampak comot..
tapi en suami cakap OK lak..
aku pun tawakal jer.. harap2 Ayu suka.. :)

sila lawati http://shaqurachocs.blogspot.com untuk update pasal chocs. :)

setel buat order coklat ni jumaat malam tu jugak..
sebab esok harinya.. hari sabtu.. kami dah ada plan hanimun kecil-kecilan..
tak sabar..
nanti aku cerita kat next entry lak..

2 comments:

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

chaiyookkk..xpe kak, practice lagi..insyaAllah, pasni mesti boleh buat lagi cantik.. :)

Aizura said...

thanks dear! akan kuusaha utk kreatif kan tangan yg keras ni. haha