Instagram

Friday, May 27, 2011

Nora Elena / Kasih Yang Suci

best kan cerita Nora Elena tu...
aku nak tengok.. tapi tak berkesempatan..
sebab nya sejak akhir akhir ni aku selalu gak keluar lambat dari ofis..
selalu nya pukul 5 tepat aku dah keluar..
sekarang ni.. kadang kadang pukul 6, 6.30..
so, sampai rumah pun dah kol 7.30.. ataupun dekat dekat pukul 8..
memang takder hati lah nak melayan kalau dah separuh jalan..
sempat beberapa hari hari tu jer sempat aku tengok kejap..
masa awal-awal cerita tu mula ditayang..
yang aku ingat masa tu episod yang si Nora Elena tu kena basuhkan baju Seth Tan..
kes tertumpah air kat baju dia..
aku pun tak ingat episod berapa tu..

pastu pulak, sejak akhir akhir ni..
ramai pulak aku tengok orang dok twit, fb, blog psl citer Nora Elena tu..
aku jeles la sebab aku tak leh nak follow..
dan pulak pasal novel Kasih Yang Suci tu..
aku tak pernah baca lagi novel tu..
tapi, aku memang dah memasang niat nak pegi beli novel tu..
nak baca laaa..

dan lagi satu niat aku pulak, akan ku khatam menonton drama tu..
nasib baik lah ada kat online kan..
kalo takder, mesti mengidam la aku..

p/s: tengah melayan Nora Elena 1st episode.. hihihih.. (curik curik.. nanti bos marah.. hahahah)

updated - rupa-rupanya yang aku tengok kat TV masa tu, episod 1.. huhu.. 

No comments: