Instagram

Friday, September 07, 2012

gambar Sadiq si budak tecit

lama dah tak letak gambar my hero ni kat blog..
semua gambar ni adalah gambar2 dalam henpon aku..
dan kebanyakannya dah letak dalam fb..
sajer lah nak letak kat sini pulak..
sebagai kenang-kenangan untuk aku tengok nanti..
hari-hari datang ofis pun mesti dok bukak tengok gambar Sadiq kat henpon..
rindu sama kamu lah sayang... ;)

masa balik cuti raya di Perlis.. Sadiq bersama walker nyaa.. bermain di porch kat rumah Tok Ayah..

masa ni lah Sadiq dah pandai bermain walker.. letak dia dalam walker lama-lama pun tak per dah.. dah pandai mengawal keadaan.. :)

on d way balik ke Kulim selepas dah habis cuti beraya di Perlis.. Sadiq baru mula demam hari tu.. tapi Alhamdulillah, dia behave jer masa dalam kereta.. sempat lah Mama terlelap.. hehe

1st day di Kulim selepas hari raya.. Mama & Papa ambik cuti sebab badan Sadiq mula panas.. risau nyaa.. so, letakkan tuala basah di dahi Sadiq dengan harapan suhu badan turun..

masa cuti hari Merdeka.. Sadiq lemah jer.. asyik merengek walaupun dah beberapa hari ambik ubat demam, batuk, selesema.. Sadiq masih batuk.. kesian sangat dia..

budak demam yang baru terjaga dari tidur.. terus nak menangis jer masa ni.. badan tak selesa.. kami sangat lah risau sebab Sadiq asyik merengek.. bila minum & makan akan muntah..

masih belum sihat.. nak tidor meniarap jer.. kalo letak ke meniarap macam ni.. kepala pun tak larat nak angkat..

dah sihat sikit.. selepas balik ke Perlis semula untuk berubat dengan Tok Ayah.. relax ja dok duduk dalam kereta.. pastu, tidorr...

No comments: