Instagram

Thursday, December 16, 2004

fuhhhh...

adoi...baru la lega sket..penat nye aku..pg td ada meeting..ni baru jer siapkan surat & summary report utk bos aku bg kt org besar kt TUDM ..baru ler bleh blogging..

skrg ni plak tgh dok pikir nak isikan weekly report form utk submit kt bos aku every week.. bukannyer ari2 ada keje pun...tang nak tipu tu yg x berapa reti tu...

wehh..korg jgn lupa nnt dtg pot luck kt umah aku tau...dah nama nye pot luck..pepandai ler dtg bwk diri yer...

ok lah..no idea nak tulis apa lg...xdak apa2 yg menarik la ari ni...

chioww..

No comments: