Instagram

Thursday, December 02, 2004

keja oo keja..

hari ni aku cam moody sket la..ada hal rumah tangga sket..biasa la..rumahtangga ni..sedang kan lidah lg tergigit..inikan pula suami isteri..tp aku xkan citer la kt sini apa mslh aku..benda kecik jer..mungkin aku jer yg terasa hati sgt..ok la..forget about it..

kol 10 td aku kena attend meeting utk software & engineering group..lebih kurg 1 hour gak meeting..tp ok la..bos pun sekepala ngan kitorg..meeting pun cam masuk sembang2 jer.. then, aku kena tolong sorg colleague aku buat report using Crystal Report..dah siap dah.. sbb tu lah boleh blogging ni..

aku dah mula rasa ngantuk ni..ari ni aku posa..sat gi naik surau..tido sat..best gak..
esok ada jamuan raya kt ofis..ntah ape menu nye pun x tau la..hope sedap2 la..ok la.. aku nak sambung sket lg keja...chiow..

No comments: