Instagram

Thursday, December 09, 2004

kembali lagi..

dah beberapa hari aku x update blog aku ni...2 hari lps ada product training...pas tu ada job lg kena buat...so, cam bz sket la...x sempat nak menjenguk ke sini...
hari ni aku dpt 1 interview..tp aku xtau la apa nama company tu..sbb masa org tu call..aku cam x dgr sgt...aku sempat ambik alamat je...xpe la..gamble je la...

aku suka dgr lagu ni...aku letak lirik kt sini..kalo sapa2 yg tau melodi lagu ni..bleh la nyanyi....

Ezlynn feat. Dato' M. Daud Kilau - Pening :
Sya la lal la....

EZLYNN
Lewat malam baru kau pulang
Kemana kau menghilang
Merayau entah ke mana

DATO' M. DAUD KILAU
Kenapa awal tak kau bilang
Kalau tak ku kan luang
masa untuk bersama

EZLYNN
Nak katakan dah benci...tidak
Nak katakan ku sangsi...tidak
Hanya mencari ketulusan hati antara kita

DATO' M. DAUD KILAU
Mungkin kau mudah marah..tidak
Atau hanya melatah..tidak

EZLYNN/DATO'
Memang benar bila dikatakan cinta itu buta

Korus:

EZLYNN/DATO'
Pening kufahami dirimu
Pening ku mengikut rentakmu
Namun bilajarang bertemu
Rindu pula bermain dimindaku

Mungkin cara kita berbeza
Yang sama hanya rasa cinta
Berlawanan tingkah dan selera
Lebih mudah kuikutkan saja
Disitu pening kukan bermula

Sya la la la la...

DATO' M. DAUD KILAU
Hujung minggu ouas ku cari
Gagal kau ku hubungi
Talian tak bernada

EZLYNN
Mungkin kot tak sampai pesan
Ku bersiar dengan teman
Aklisah wanita

DATO' M. DAUD KILAU
Nak kata cemburu...ya,
Fikir yang tidak menentu...ya
Mungkin kau belum ku kenali
Dengan sepenuh-penuhnya

EZLYNN
Apa kau kecil hati..ya
Perhatian kau teralih...ya
Memang sukar kerana kunci hatimu belum terbaca

(ulang korus)

Bridge:

EZLYNN/DATO'
Orang kata kita bagai tanduk bersendi daging
Namun cinta masih bagai hempedu lekat dihati



No comments: