Instagram

Tuesday, December 28, 2004

isi kekosongan..

boring la..ramai ofismate aku ambik cuti minggu ni..sumer nak abihkan cuti..tp cuti aku dah abih..so, kena la keja gak..ari ni xtau la apa yg aku buat..cam mls jer nak buat keje yg tertangguh tu..aku ni biasak ler..kalo keja x urgent..relax2 jer la buat..mls2 jer nak wat..

mlm td akuk & hubby pi jumpa dentist...aku wat scalling & hubby wat scalling & tampal 3 gigi dia...tp yg best nyer..dentist nyer mmg baik aa..buat pun lembut jer..xde la rasa sakit sgt..pas tu hari ni siap call lg..wat follow up...tanye samada kitorg ada problem tak ngan gigi lps jumpa dia semlm..caya lah..servis bagus punyer...

ok lah..dah xde ape nak citer lg..aku nak continue make up kan blog aku ni...
chow..

No comments: