Instagram

Wednesday, January 07, 2009

botak

sori.. gmbr lama yer... mid of dec 2008... masa tu kan aku tgh bz gilos.. x smpt nk update blog aku ni..


korg tgk la gmbr cik abg ai ni.. botak lak.. marah btul aku masa ni.. masa ni aku g klinik check up batuk aku yg agak teruk.. cik abg ai ckp dia nk g gondol paler jap.. while aku kt dlm klinik.. aku ingat potong cam biasa.. sekali dia dtg kan.. dr luar dia dh sengih2 tgk aku.. sekali aku tgk paler dia botak.. dia g ckp kt tukang gunting tu potong no 1.. aduhai.. sekali mmg hampir botak laa...

masa ni aku tgh marah dia.. sbb tu cebek jer..

aku ni bkn aper.. x leh nk terima bila tgk kepala cik abg ai botak lg... sbb paler dia kecik kan.. so, nmpk sgt pelik.. tp bila lama2 tgk.. comey lak.. huhu..

3 comments:

Eija said...

comey apa...huhuhu....

zura kena tag...gi blog kite

Aizura said...

lama2 baru nmpk comey.. awal2 tu cam x leh terima..

huhu.. kena tag.. tq yer.. nnt kita buat.. :)

Anonymous said...

haaaa??? biar betuuuulll...!!! gondollll!!!!! :D

~ain~