Instagram

Wednesday, January 07, 2009

terlebih rajin..

mlm ni aku rajin lak dok scan gmbr2 lama.. ye la dulu kan xde digital camera.. semua gmbr kt dlm album.. ada yg dh terkena air.. sbb ada masa tu rumah aku dipenuhi air.. gara2 akuarium besar ktorg retak.. abih meleleh air 1 umah.. blk keje jer tgk penuh air dlm umah.. masa ktorg dok menyewa kt dedap, kota dsara.. masa baru2 kawin ler..

ni ada aku scan kan gmbr2 zaman we ols berchenta... huhu.. citer psl chenta we ols.. nnt2 aku citer ok.. best gk dok baca kt blog org lain.. dok cerita zaman chenta masing2.. hihi.. aku nk wat gk nnt..

masa ni dating kt mid valley.. cik abg ai dulu mmg suka bg bunga.. pantang nmpk kedai bunga.. mesti nk belikan utk aku.. :) .. skrg pun still sama.. suka bagi bunga..
gelap nyer cik abg ai masa ni.. sbb dia baru blk dr kampung.. blk menjala ikan ngan parents nya.. terbakar panas la tu.. smpi itam.. sib baik masa ni lmbt lg nk kawin.. hihi..
masa ni budak2 bujang umah aku wat open house raya.. rajin kan we ols.. wat makan2 wpun zaman bujang.. masa ni we ols x keje lg.. tp ada gk la 2, 3 kerat yg dh keja.. yg lain2 termasuk aku blum abih blajar lg..

itu jer lah gmbr zaman cintan cintun we ols yg smpt aku jumpa.. nnt kalo aku jumpa lg.. aku ltk lg ok.. :)

6 comments:

Anonymous said...

hahahaa...nk tergelak tgk gambo abg awie zaman dolu2..ni type2 abg din gak la ni kan..sekeping je..ain kalo bukak album abg din di zaman muda2 die...boleh gelak terguling2 tau!!hahahaa..anyway,bestla bukak cite2 lama ni kan? :D

~ ain ~

Aizura said...

hehe.. x sangka suamiku yg dulu nye sekeping skrg dh berkeping2.. heheheh..

Anonymous said...

hasil penjagaan si isteri tersayang.
tapi can saya tengok gambar second last tu. dah la hitam nampak gigi aje.

mummysya said...

besh kan kalo tengok blik pics dulu-dulu....

Aizura said...

cik anonymous.. hitam2 pun ai sayang..

mummysya.. tgk pics dulu2 nak tmbh smgt nk kurus blk spt muda remaja.. hihi..

Anonymous said...

AKU BENCI PEKIDA
aku dari kg laloh kuala krai kelantan, budak pekida sini memang samseng, boss nya usop pahi memang kaki samseng, yusni lagi teruk, brahim boyo, awi tok awang kekcok, suha ini sebahagian yang aku boleh sebut, tapi ramai lagi lah, mereka ni semua kaki pukul, tarik kereta, peras ugut orang, curi kereta, kaki mabok, buat kacau kedai kopi dan macam macam lagi lah memang teruk pendek kata keselamatan kampong memang terancam, pk la boss pekida.