Instagram

Friday, January 30, 2009

cake for my 30th birthday

sajer nk menayang kek dr cik abg ai yg aku dpt masa besday aku yg ke30.. 10 hari yg lepas.. heheh.. kan aku ckp aku mls nk mengapdet blog.. tu la byk entry2 tertunda..



gmbr kurang jelas.. sbb masa ni xde kamera baru lg.. heheheh

cantik x kek aku ni.. cik abg ai buat surprise tau.. masa ni aku blk keje lmbt... smpi umah jer.. cik abg ai kuarkan kek ni dr dlm bilik.. masa aku tgh sedap2 menyandarkan bdn kt sofa.. kepenatan kan.. heheh.. so sweet cik abg ai ni tau.. siap nyanyi2 lg..

actually, kek ni dh lama aku idamkan.. selalu sgt g kedai bread story ni kan.. dok usha jer kek ni.. tiramisu.. nmpk sgt sedap.. akhirnya dpt gk mkn.. mmg sedap ok... kek ni bkn besar sgt.. mmg ngam2 utk mkn kitorg berdua.. puas hati aku dpt mkn kek.. habis diet aku mlm tu.. hehehe..

lps menjamah kek.. we ols kuar dinner kt kwsn dkt2 umah aku jer.. we ols g Pak Li Kopitiam..
nnt lah aku citer apa yg we ols mkn kt Pak Li Kopitiam yer.. kemalasan aku dh menjelma.. huhu..

3 comments:

Awin said...

hepi belated besday zura! :)

ctfarazila said...

mmm... tiramisu mmg cedap! Romantiknye awie...hehehehe

Aizura said...

thanks awin...

fara, xkan xtau lg laki aku mmg romantik.. ahaksss...