Instagram

Monday, March 14, 2011

coklat utk anak buah

hari khamis lepas, aku bertungkus lumus buat coklat..
untuk Along, anak buah aku.. 
nak meraikan birthday dia yg ke 7 tahun..
actually dah belated..
sebab birthday nya 27/2..
tapi masa tu ktorg memang tak sempat nak balik..
lagipun en suami tengah prepare study utk mid term exam last 2 weeks.. 
takper lah.. walaupun belated, kami tetap meraikannya.. :)

ini lah hasil coklat yg aku buat.. 
cantek tak?? hihihihi.. 




actually, bukan buat 1 kotak ni jer.. ada lagi yg aku buat..
memang buat banyak sikit..
sebab family aku semua suka sangat dengan coklat ni..
harus buat lebih laa..


yg ni aku testing mold.. pastu, sajer letak color..
nak test mcmana hasil nyaa.. ok laa..
tapi pada aku colorful sangat .. hihihi..

weekend lepas dah selamat bwk balik kesemua coklat tu ke Perlis..
penerimaan family aku sangat lah memberansangkan..
ayah, mak, adik, kakak, anak2 buah semua nya suka..

sabtu malam kami buat acara BBQ di rumah..
sambil meraikan belated birthday Along..
Along happy sangat..
dah janji dgn Adik, nanti birthday dia.. m.ngah buat utk Adik pulak.. :)
nanti aku buat entry psl BBQ nite ktorg lak eh..


2 comments:

sW33tdARLiNG said...

skang ni memang meriah laa coklat2 gini kan...?

Aizura said...

a'a, mmg pun.. org suka yg chomel2.. meriah2 gitu. hihi