Instagram

Thursday, March 10, 2011

shawl baru

sajer nak share ngan korg pasal shawl baru aku.. 
cantik tak? hehehe
ini adalah gambar minggu lepas.. (dah ada dlm draft, cuma tak publish je)

actually, ini adalah selendang.. 
baru jer beli hari ahad minggu lepas kat pasar pagi bus stand Kulim..
masa tu en suami tengah beratur nak bayar saman kat balai polis Kulim..
saman aku sebenarnya.. tapi en suami rela hati nak beratur..
ramai betul manusia.. 

aku drop en suami kat situ, pastu aku gi la teruskan niat membeli tudung..
sekarang ni aku suka pakai shawl.. 
dulu pun suka, tapi dulu takde inner macam yg dijual sekarang..
inner yg ada awning.. pastu, tak labuh .. just tutup kepala sikit je.. 
nama pun inner, pastu luarnya pakai shawl kan.. :)

berkisah kepada gambar aku tu..
gambar terbaru diambil pagi ni.. 
memakai inner & shawl baru.. 
sebenarnya, hari sabtu lepas masa g lunch dgn en suami..
ada 1 family yg duduk sebelah meja ktorg.. 
sorang pompuan tu pakai tudung yg macam aku pakai ni..
tapi kaler lain laa.. 
design adalah sama..
aku pulak memang tak penah tengok lagi design tu sebelum ni.. 
terus la terberkenan.. 
dan kebetulan pulak ada jual kat pasar pagi..
terus la sambar 1.. kaler purple + biru + macam2 lagi.. :)
pagi ni test pakai.. 
cantik menarik tertarik laaa..
I Likeeee... 

harga nya adalah RM18..
masa nak beli tu, tak banyak kedai yg jual shawl ni.. 
org kedai tu bgtau, design baru..
aku mintak la kurang harga sikit.. 
org kedai tu ckp.. "akak pi tanya kat gerai depan tu, dia jual 25 tau.. ni saya jual murah ja ni"
aku pun mengiyakan jer lah.. malas la aku nak gi tanya gerai depan tu.. 




last week, sajer g usha kt pasar malam Tmn Selasih lak..
org kedai tu jual RM22.. still yg aku beli lg murah.. heheheh..

ok lah, tu jer nk citer..

2 comments:

Fieza79 said...

hahhh santek..kita pun suka beli tudung2 kat pasar pagi kulim tu...byk kan tudung mcm2 jenis...

Aizura said...

fieza, sy ni kalo tengok tudung bergantung2 jer kat pasar memang mcm nak gila.. sib baik sedar diri.. kawal nafsu membeli.. hihi