Instagram

Wednesday, March 02, 2011

mengidamkah??

hari ni tengah ada keja ni.. nak diagnose report yg keluar figure salah..
tapi nak jugak luangkan sikit masa nak update sikit jer kat blog ni..

malam tadi sebelum tido..
tiba-tiba en suami bersuara..

"sekarang ni kan... abg teringat nasik lemak pulau..
  ayam goreng dan kentang sambal... "

dang....

kepada kawan-kawan ORI ku..
korang tahu la kat mana nasik lemak pulau tu..
ish ish ish.. kronik..
dah lama stay kat KL..
memang susah nak lupa apa yang kami suka habiskan duit untuk makan di sana..

bila nak turun KL ni.. huhuhu...


3 comments:

Fieza79 said...

alahai dok mengidam makanan area kl ye...kena cpt2 turun kl...

3gp said...

jln semarak...depan celcom...

Aizura said...

fieza - hihi.. tak tau lah biler yg terluang masa nk turun KL.. huhu

3gp - sapa kah ini? bukan yg tu, yg ni kat wangsa melawati.. :)