Instagram

Tuesday, August 11, 2009

life aku hari ini

balik rumah.. baru la dpt melayan internet.. seharian di SKM.. sepi laptop ku tanpa kehadiran internet.. aduhai... mandom la keje ini mcm.. heheheh... (alasan ler tu.. )

korg pun sama kan.. kalo dh biasa sambil keje ada internet tu... wpun x guna.. tp still kena gk ada.. tmbh2 lg aku ni kan.. everything goes to online.. nk chat ngan cik abg ai lg... sgt penting ok.. siang ari jer la cik abg ku itu dpt beronline.. tp xder la ktorg berchatting spjg masa.. keje .. keje la jgk.. biler dh nk time rehat tu.. baru la bertegor sapa.. ber luv u miss u.. heheh..

life aku mlm2 kt umah skrg ni.. adalah melayan internet seperti.. chatting, blog, youtube, tv3 online, layan citer korea.. dgr radio.. call cik abg aku... ber 3G dgn cik abg aku (biler ada line 3G laa... kekdg tu tenggelam timbul line 3G).. utk makluman u ols, umah aku skrg ni xde tv.. so, mmg aku x menonton tv laa.. sbb tu keje aku mengadap lappy aku ni jer... tv dh diangkut ke kulim.. sekali dgn piring astro sekali.. hihihi.. cik abg ai x leh idup tanpa tv.. (td aku call dia.. dia dok layan ps2.. amboi amboi.. syok nyer dia... )


sekadar gambar hiasan.. masa ni we ols g karok kt tmpt karok baru bkk kt giant kota damansara.. x best langsung.. sbb nyer x byk choice lagu.. cam karok j*mb*n pun ada gak.. huhu..

3 comments:

adda said...

yuhuu.. nak berhijarah yek.. bestnyer.. aku pn rasa cam nk balik muar jer.. tp tak tau laa bila hehehe.. berjauhan dgn hubby mmg payah kan.. xpe la utk kebaikan jgk

zamzurina zulkafli said...

mmm..sgt tak seronok lg tak best kalo hubby is not around. I cant imagine that happened to me. Huru hara hidupku ini...huhu..kalo dia p outstation pon aku dah monconggggg manjang...ye laa...i have to handle the two boys....btw, nak cari rezeki kan. Redha je laa....sabar ye zura...

Aizura said...

aku mengharapkan sesuatu yg baik for our future.. sbb tu aku sanggup berkorban sekarang.. ni belum bulan puasa lg.. lg la aku sedih sorg2.. huhu..