Instagram

Friday, February 25, 2011

Tupperware : Discount Item for 14 February 2011 - 31 March 2011

Salam semua..
agak lambat saya update blog pasal katalog baru Tupperware (14 Feb - 31 Mac)..
agak sibuk dengan urusan seharian..

kepada sesiapa yang berminat dengan barang Tupperware ni..
mari mari beli dengan saya..
harga istimewa akan diberikan..
anda tidak akan menyesal..
mari lah menjadi Tupperware Addicted seperti saya.. :)
saya sangat suka dengan design dan ketahanan nya..
bila pakai brand Tupperware ni rasa cam orang kaya pulak..
padahal takde la kaya pun.. (dulu2 memang rasa macam tu, sebab rasa macam tak mampu jer.. hihi)
tapi bila dah pakai, baru tahu kenapa lama betul Tupperware ni bertahan..
sebab kualiti barang nya yang memang sangat bagus..
dan jugak ada LIFETIME WARRANTY..
anda pasti teruja..

cukup lah aku membebel sikit..
mari sini tengok list barang yang ada discount untuk kali ni..
jangan lupa, saya akan bagi lagi discount..
just PM me ya.. :)

Classic Trio (3) 1.1L
Retail Price : RM72.00
After 10% discount : RM57.60

~Limited Release~




High Handolier with Pouch (1) 1.5L
Retail Price : RM52.90
After Discount 15% : RM44.90

~Limited Release~



Reheatable Divided Lunch Box (1) 1L
Retail Price : RM39.60
After 10% discount : RM35.60



Small Goody Box with Carolier (4) 850ml each
Retail Price : RM73.80
After 20% discount : RM59.00



Water Dispenser (1) 14.5L
Retail Price : RM156.00
After 25% discount : RM117.60


Small Round Saver (4) 400ml
Retail Price : RM47.20
After 20% discount : RM37.80


Square Round Gift Set
Comprises:
Large Square Round (3) 2L
Medium Square Round (4) 880ml
Square Round (4) 500ml
Gift box

Retail price : RM189.00
After 20% discount : RM151.20

FREE Shallow Square Round (2) 250ml (worth RM16.80)

Dapat beli pulak Kit Cups Set (spt gambar) dengan harga RM15.80 Sahaja!

SEMUA BARANG DALAM GAMBAR ADALAH DENGAN HARGA RM167.00
(anda akan mendapat harga lebih murah.. just PM me!! )



1) Berry Merry Set
Comprises:
Berry Tumbler (1) 650ml
RNS Small Round (1) 380ml
Pouch
Retail : RM61.80

2) Cheerful Cherry Set
Comprises:
Cherry Tumbler (1) 650ml
RNS Small Round (1) 380ml
Pouch
Retail : RM61.80

Buy both only at RM98.80 (after discount 25%)



Large Handy Jug (1) 2L
Retail Price : RM46.30
After 20% discount RM37.00
~Limited Release~

Caribbean Mugs with Seals (4)
Retail Price: RM46.80
After 20% Discount: RM37.40



Ezy Pour Small (2) 330ml
Retail Price: RM59.20
After 10% Discount: RM52.80


Garlic N All Keeper (1) 3L
Retail Price : RM59.90

Get 20% discount when you buy 2 @ RM95.80 & Get Round Keeper (2) 380ml at only RM8.90 Nett



Mini Stor N Pour Set (3) 250ml
Retail Price : RM36.90
After 15% discount RM31.40

~Limited Release~


kepada sesiapa yang berminat nak tengok full katalog, boleh email kepada saya.. shaqura@gmail.com
dan juga sesiapa yang nak membeli dan nak bertanya pun boleh email ke alamat yang sama.. :)

selamat melayan gambar-gambar dan jangan malu-malu nak membeli dengan saya.. :)

**kos pos dikenakan jika memerlukan khidmat pos untuk penghantaran
**penghantaran by hand juga boleh diuruskan kerana kami ada agen yang boleh menguruskan (untuk lokasi tertentu sahaja)
**pengeposan menggunakan KTM Distribution akan dilakukan hanya pada hari sabtu. InsyaAllah hari Isnin @ Selasa barang akan sampai ke tangan anda. 

No comments: