Instagram

Sunday, August 10, 2008

aku di ofis di hari ahad

sebenarnya semlm pun aku dtg keja.. monday kena deliver sistem beb... mau nyer x kena berkampung la kt ofis this weekend.. bz nyerrr... tp smpt lg ler nk menhapdet blog kan.. rasa x besh pulak bila dh agak lama x menghapdet.. nnt korg lupa lak ngan blog aku kan.. hihihi..

aku yg kebluran di pagi ahad di ofis.. aku siap angkut cik abg aku dtg sekali tau.. sian cik abg ai.. setia menunggu bini dia wat keja.. :)



naper muka aku nmpk x bermaya jer ni.. dh la mulut aku sdg menghadapi mslh ulser & bibir aku sgt kering.. pakai lip balm pun x jln laa... sgt degil..

2 comments:

abangnya said...

kesian isteriku. buat kerja sampai senget muka. lagi kesian kat aku sebagai penunggu. aku datang office isteri nak teman dia. sambil tu aku baca pasal apache Axis2. sampai nak muntah baca document ini. aku kena hantar findout kat bos esok. waaa. akhirnya aku merayau,main game dan tidur. baca sikit dah bosan. tak tahu la esok mcm mane. tadi aku ( ahad ) aku di tengok nissan sylphy cantik dan murah. tapi tak leh beli lagi pasal tak cukup duit lagi.

Aizura said...

angan2 nissan sylphy yer bang.. moga2 angan2 tu tercapai la mlm ni masa tido eh.. (mimpi bwk nissan sylphy smpi meleleh air liur.. huhu)

cik abg ku yg setia menanti cik isterinya bekerja.. luv u.. :)