Instagram

Tuesday, August 26, 2008

mama chop papa grill

backdated entry la u ols.. lately, kemalasan aku datang lagi.. nnt aku story later lah psl kemalasan aku ok..

ni nk citer kt u ols.. psl hari jumaat malam yg lepas.. we ols g dinner kt Mama Chop Papa Grill.. kt area Dataran Prima.. lps we ols blk dr jusco One Utama.. g cari hadiah kawin utk kwn sekampung cik abg ai yg akan kenduri di jengka 22 esok hari.. so, we ols pun nk blk jengka pg esoknya.. mls blk mlm2 ni.. lgpun cik abg ai pun smpi umah dh kol brp dh kan.. aku pun sama.. jln jammed laa.. ujan lebat sehh..

kt jusco ada sale.. mmg u ols pun sedia tau kan.. sakit ati aku tgk... dh la x brp ada duit lg skrg ni.. mmg g beli hadiah kawin jer la...

ehh.. melalut lak.. aku nk citer psl aku g mkn kt Mama Chop Papa Grill.. xde apa citer best pun.. cik abg ai yg suggest nk g sini.. aku pun suka gk.. i like western food.. hihi

kt dlm Mama Chop Papa Grill, Dataran Prima..

cik abg ai.. x sbr2 tunggu food smpi..

aku pun sama aaa.. perut dh bunyi2 ni..

my order.. grilled lamb leg with black pepper sauce..

my cik abg order.. Mama Mixed Grilled.. ada salmon.. sbb tu cik abg ai nak sgt tu.. huhu


pastu we ols pun mkn dgn lahap nyer.. huhu.. setel sumer.. terus blk umah.. penat nyer bdn aku..

1 comment:

ibnu marzuki al firdaus said...

MCPG kat medan mara rm4 je seorang bufet dari 7.30-11.30 pagi weekdays