Instagram

Tuesday, August 05, 2008

I'm really touching..

hari jumaat yg lepas.. masa tu aku tgh menonton tv.. pastu, cik abg ai baru je smpi.. baru blk dr keja.. cik abg ai kan bwk moto g LRT KJ.. pastu, ambik LRT terus smpi ke ofis nyer di KL.. so, dia selalu la melayan mp3 player nyer smbil2 kt dlm LRT dan masa bwk moto plg ke rumah.. pastu kan.. berlaku lah dialog ni...

"ayg, dgr aa lagu ni..." cik abg ai menghulurkan mp3 player dia kt aku..
"lagu apa?" aku pun wat2 la cam malas2 kan.. hihihi
"dgr la dulu.. abg tujukan lagu ni utk ayg.."
mula la aku berkobar2 nk dgr kan... terus psg earphone.. aku pun dgr lagu ni dan menghayati senikata lagu tu.. aku betul2 menghayati tau.. tersgt la terharu nyer aku.. smpi nk menitiskan airmata tau..

u ols nk tau x lagu apa? dgr ni.. sambil baca lirik lagu nye yer..

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

11 Januari by Gigi

Sebelas Januari Bertemu
Menjalani Kisah Cinta Ini
Naluri Berkata Engkaulah Milikku
Bahagia Selalu Dimiliki
Bertahun Menjalani Bersamamu
Kunyatakan bahwa Engkaulah jiwaku

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Pernahku Menyakiti Hatimu
Pernah kau melupakan janji ini
Semua Karena kita ini manusia

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Chorus:
Kau bawa diriku
Kedalam hidupmu
Kau basuh diriku
Dengan rasa sayang
Senyummu juga sedihmu adalah Hidupku
Kau sentuh cintaku dengan lembut
Dengan sejuta warna


==>> tarikh 11 januari tu x memberi apa2 makna kepada we ols.. tp lirik lagu tu yg membuatkan aku sgt merasa disayangi oleh cik abg ai... luv u sayang.. muuuaaahhhhsss...

2 comments:

viruspadu said...

sweet nya cik abang dia

very the romantik tauuuu

best betui la

Aizura said...

hi vp.. thanks coz drop by to my blog.. bangga nyerrr... :)

tu yg kita syg sgt kt cik abg kita tu.. very the romantik gitu.. huhu..